Sport

Németh megemberelte magát, és továbbjutott Cipruson

póker (póker, )
póker (póker, )

Németh „probirs” András újravásárolta magát a WPT Ciprus főversenyének 1B napján, ahol már sikeresebben szerepelt, és továbbjutott a második napra.

A World Poker Tour Ciprus főversenyének lebonyolításának köszönhetően Németh András újra befizette a nevezési díjat az 1B napon, ahonnan már sikeresen jutott tovább – írja a Poker.hu.

Az 1B játéknapot rendezték a WPT Merit Cyprus Classic 4400 dolláros nevezési díjú tornáján, egyel kevesebben, 164-en neveztek, mint az 1A napon, így a mezőny 329 fősre duzzadt.

Mivel az újfajta lebonyolításnak köszönhetően az 1A napon kiesett játékosok újravásárolhatják magukat az 1B-n, így jó pár profi zsugás nevét lehet duplán felfedezni a nevezők listájában.

Így van ez Németh „probirs” Andrással is, aki megemberelte magát, és az 1A nap sikertelensége után megpróbálkozott az 1B napon is a továbbjutással. Ez végül 61 100 zsetonnal össze is jött az egyik legsikeresebb magyar online zsugásnak, rajta kívül pedig még 68-an kvalifikálták magukat.

A két selejtezőnapról így tehát 131 játékos folytathatja, az elsődleges cél a 36 közé jutás, ami a fizetős helyeket jelenti, majd természetesen a győzelem, ami 287 ezer dollárt ér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik