Sport

Elrajtolt a WPT Ciprus, nincs magyar továbbjutó

póker (póker)
póker (póker)

Egyetlen magyar, Németh András vett részt a World Poker Tour Ciprus 1/A napján, sajnos a továbbjutást neki sem sikerült kiharcolni.

Kezdetét vette szombaton a World Poker Tour Merit Cyprus nevezetű rangos külföldi torna, az első selejtező napon egy magyar zsugás, Németh „probirs” András próbálkozott, de nem sikerült továbbjutnia – írja a Poker.hu.

Összesen 165 zsugás nevezett a WPT Ciprus 4400 dolláros főversenyének 1/A játéknapjára, a mezőny nem a legacélosabbnak számított, jó pár francia és olasz játékossal.

Egyetlen magyar, az online profi Németh „probirs” András ült asztalokhoz, sok hír nem érkezett róla, az viszont biztos, hogy a továbbjutás nem jött össze neki.

Ahogy nem sikerült ez a külföldi neves játékosok közül, Chris Moormannek, Dominik Nitschének, Tommy Vedesnek és az idei világbajnokság főversenyén felkapott francia „dámának”, Gaella Baumannak sem.

Az élen az orosz Maxim Panyak zárt, mögötte az ismertebb játékosok közül továbbjutott még Marvin Rettenmeier, Oleksii Kovalchuk, Toni Judet és Erik Cajelais is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik