Sport

Bácsi Péter megsérült, nem birkózhat tovább

Bácsi Péter (bácsi péter, )
Bácsi Péter (bácsi péter, )

A kötöttfogású birkózók 74 kilós kategóriájában Bácsi Péter első mérkőzésén térdszalagszakadást szenvedett, így számára véget ért az olimpia.

Módos Péter sikere után a 74 kilós Európa-bajnok, olimpiai ötödik Bácsi Péter első ellenfele az idei Eb-bronzérmes litván Alekszandr Kazakevic volt a nyolcaddöntőben.

Bácsi azonnal fölénybe került, ráadásul valószínűleg egy összefejelés miatt ellenfele szeme bedagadt. Bácsi egy ponttal nyerte az első két percet, miután parterhelyzetből ellenfele nem tudott pontot csinálni rajta.

A második menetben, amikor ellenfelét küldték le békába, a litván ráfeküdt Bácsi kicsavarodott térdére, a magyar versenyző óriási fájdaklmak között rogyott össze, de a sokkon kívül látszólag nem sérült meg, tovább birkózhatott.

A második két percet akció hiányában Kazakevic nyerte, jöhetett a harmadik menet. Sajnos Bácsi térde ekkor végképp felmondta a szolgálatot, és nem tudta folytatni a küzdelmet, így számára véget ért az olimpia.

Struhács György, a kötöttfogásúak szövetségi kapitánya később elmondta, Bácsinak részleges vagy teljes szalagszakadása lehet, kórházba vitték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik