Sport

Andrew Grimason július legnagyobb online nyerője

póker (póker, )
póker (póker, )

Az ír Andrew „EireAbu” Grimason nyerte a legtöbb pénzt júliusban, a fiatal játékos 725 ezer dollárt kártyázott össze a PokerStars magastétes asztalain.

Az idei év legnagyobb profitjával rendelkező ír Andrew Grimason tovább növelte hatalmas bevételeit, júliusban 725 ezer dollárt nyert, amivel ő lett a hónap legnagyobb nyerője a PokerStars magastétes asztalain írja a Poker.hu.

A 2011 elején feltűnt játékos a kezdeti sikertelenségek után remek irányba halad, hogy ő legyen az online high stakes asztalok legrettegettebb játékosa. Nem zárt rosszul a tavalyi évet sem, de az igazi áttörést az idei esztendő hozta meg számára, eddig 2,6 millió dollárt keresett a PokerStarson.

Már ezzel az eredményével is ő kereste a legtöbbet idén, de júliusban rátett még egy lapáttal, és 725 ezer dolláros teljesítményével abszolút learatta a babérokat.

Mögötte nem sokkal lemaradva követi a finn Ilari Sahamies, aki 705 ezer dollárt nyert az év legmelegebb havában, de ez is csak egy kis érzéstelenítő volt a kopasz zsugás számára, aki idén még mindig mínuszban van.

A harmadik helyen egy ismeretlen játékost találhatunk a nyerők listáján, a „longerpig” nick mögött kártyázó játékos 651 ezer dollárt nyert júliusban. Őt egyelőre nem tudják hova tenni ellenfelei, így inkább nem is keresik vele a konfrontációt.

A negatív lista első három helyére „Phisherman36”, „Ben86” és „0Human0” kerültek fel, mindhárman több mint 500 ezer dollárt buktak júliusban, így az év második felében lesz mit kijavítaniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik