Sport

Nagy 80-100 millióért lett a Veszprémé

nagy-lászló (ingyenes)
nagy-lászló (ingyenes)

Ez a Barcelona által emlegetett összeg töredéke. Nagy fizetése 8 millió lehet - írja a Bors.

A pontos összeg hétpecsétes titok. Hunyadfalvy Ákos klubelnök csak annyit mondott: a katalánok által korábban emlegetett hárommillió eurónak, azaz 837 millió forintnak semmi realitása nem volt. A Borsnak egy klubhoz közel álló informátor annyit mondott, hogy Nagy Lászlót egy olyan összetett ajánlattal csábíthatták haza, amely nemcsak fizetést, hanem reklámszerződést és veszprémi ingatlant is magában foglal.

A lap úgy tudja, a magyar bajnok 300–350 ezer eurót, vagyis 80–100 millió forintot fizetett a Barcelonának, a kézilabdázó pedig hozzávetőleg 30 ezer eurót, azaz bő nyolcmillió forintot keres majd havonta, ezt az összeget növelhetik a reklámszerződések.

Ennél némileg kevesebbet „lőtt be” Kálomista Gábor, a Veszprém kézilabda-csapatának elnökségi tagja. Pontos összegről ő sem beszélhetett az InfoRádióban, de annyit elárult, hogy egy Nagy Lászlóhoz hasonló klasszis 150-200 ezer euróért váltott klubot a minap. A Veszprém célja az új spanyol edzővel és Nagy Lacival a legjobb négy közé kerülés a Bajnokok Ligájában – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik