Sport

Furcsa rejtély: idegen állt a csapat élére

ismeretlen-indiai (london 2012, olimpia 2012, )
ismeretlen-indiai (london 2012, olimpia 2012, )

Nem tudták kicsoda, és hogyan került oda az a nő, aki a nyitóünnepségen az indiai zászlóvívő mellett sétált kék-piros színösszeállítású ruhában. A sportrajongókat teljesen kiakasztotta az eset.

Titokzatos nő borzolta fel az indiai kedélyeket a londoni olimpiai játékok megnyitó ünnepségét követően. Az ország küldöttségével vonult fel, azonban senki nem ismeri. Ráadásul nem elég, hogy az amúgy igencsak népes csapat közé sodródott, de látványos helyen, Sushil Kumar zászlóvívő mellett.

A pikáns ügy bejárta a világsajtót, ennek köszönhetően a hölgy személyazonosságára is fény derült, igaz, még nem hivatalosan. Egy újság állítása szerint Madhura Honeynak hívják, bangalore-i diáklány, de jelenleg Londoban él.

Természetesen Brig PK Muralidharan Rajához, az india küldöttség vezetőjéhez is eljutottak a híresztelések, ő azonban hangsúlyozta, hogy továbbra is hivatalos választ várnak az ügyben.

Raja meglepetésének és csalódottságának adott hangot korábban: „Semmi keresnivalója nem volt az indiai küldöttség sorai között, már fel is vettük a kapcsolatot a szervezőkkel az ügy miatt. Nem tudjuk, hogy ki ő, és miért engedték, hogy ott sétáljon. Szégyen, hogy odakerülhetett a sportolóink menetébe. Eredetileg azt mondták, hogy a pályáig kíséri a csapatunkat, de aztán velük marad az egész körre” – tette hozzá.

Raját az is felkavarhatta, hogy a tévéközvetítés során legalább 10 másodpercig erre a nőre a fókuszált a kamera: rivaldafénybe került, pedig nem is lett volna szabad ott lennie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik