Sport

Hollywood-i sztárok illegális pókerpartijai

póker (póker, )
póker (póker, )

Tényfeltáró könyv készül Molly Bloomtól a hollywood-i High Stakes játékokról, ahol olyan neves színészek fordultak meg, mint Ben Affleck vagy Matt Damon.

Testközelből érezhetik át a hollywoodi High Stakes játékokat azok az olvasók, akik megveszik majd Molly Bloom hamarosan megjelenő könyvét, mely máris vihart kavart Amerikában – írja a Poker.hu.

Molly Bloom hét éven keresztül futtatott illegális pókerpartikat New Yorkban, Miamiban, Las Vegasban és Los Angelesben. Ezeken a High Stakes estéken olyan A-kategóriás színészek is jópárszor megjelentek, mint Ben Affleck, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Alex Rodriguez és Matt Damon.

Bloom elmondása szerint az ő estéi voltak a legkedveltebbek a hollywoodi illegális partik között, de csődbe ment, amikor őt és még 21 társát beperelték a Brad Ruderman által megszervezett felültetés után.

Ruderman éppen 10 éves börtönbüntetését tölti, ugyanis több mint 30 millió dollárt bukott ezeken a partikon, többségében a befektetők pénzét sikerült elharácsolnia. Így nem volt csoda, hogy a vádalku részeként 22 embert sározott be, akik mindegyike azonban peren kívül megállapodott, hogy elkerüljék az újabb tárgyalásokat.

Bloom az elmúlt pár év történéseit veti papírra, milyenek is voltak ezek a tiltott pókerpartik, egyben felfedi a titkokat a hollywoodi pókeresekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik