Sport

Ingyenesen látogatható a Sportliget

A pénteken kezdődő olimpia teljes versenysorozatát a Sportligetben kísérhetik figyelemmel az érdeklődők, első este pedig Kovács Saroltával is találkozhatnak.

A Zichy-ligetben működő Sportliget ingyenesen látogatható a hét minden napján 10.00 és 22.00 óra között. Pénteken már a délutáni óráktól lesznek közvetítések Londonból, a fő attrakció természetesen a 20 óra 12 perckor kezdődő megnyitó lesz. Az Alba Volán SC öttusázó kiválósága,  Kovács Sarolta is ellátogat a ligetbe, aki egyedüliként képviseli az ötkarikás játékokon Székesfehérvárt. Az idén még junior korú, de már felnőtt világbajnoki éremmel rendelkező versenyző élete első olimpiáján akár kellemes meglepetést is szerezhet szurkolóinak. A női öttusa versenyét augusztus 12-én, az olimpia utolsó napján rendezik, ezért Kovács Sarolta csak 7-én utazik Londonba, hogy megpróbáljon elődje és példaképe, Székesfehérvár egyetlen olimpiai bajnoka, Vörös Zsuzsanna nyomdokaiba lépni.

A Sportliget 12 négyzetméteres kivetítőjén nem csak az olimpiát, hanem minden jelentősebb sporteseményt, így a Forma 1-es Magyar Nagydíjat is közvetítik. A létesítményben 600-700 főt tudnak kényelmesen leültetni, de például a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét csaknem 1100 néző izgulta végig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik