Sport

Polgár Krisztina továbbjutott San Marinóban

póker (póker, )
póker (póker, )

A Peoples Poker Tour San Marino állomásának selejtező napjáról egy magyar, mégpedig Polgár Krisztina jutott tovább a második napra.

Polgár Krisztina személyében egyetlen egy magyar zsugás, jelen esetben inkább modell és szépségkirálynő jutott tovább a PPT San Marino második napjára – írja a Poker.hu.

Az olasz körversenysorozat, a Peoples Poker Tour legújabb állomását San Marinóban rendezik, ahova 295 játékos utazott el, köztük egy magyarral. A korábbi Miss Balaton manapság már jóval többször tűnik fel a pókerasztalok mellett, mint a kifutókon.

Ennek tükrében Polgár egyre többször látogat el a PPT versenysorozat egyes tornáira, és ott rendre remek teljesítményt is nyújt.

Az előző PPT állomáson, Kranjska Gorában a 25. helyig jutott, most ezt a teljesítményét szeretné megdönteni, amihez jó úton halad, ugyanis 48,800 zsetonnal a középmezőnyben verekedte magát a második napra.

A cél természetesen az első hely megszerzése, ami 111 ezer eurót fizet majd, összesen pedig 32 játékos térhet haza majd nyereménnyel San Marinóból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik