Sport

Hamburgban Haas, Gstaadban Tipsarevic játszthat döntőt

tipsarevic (tipsarevic, )
tipsarevic (tipsarevic, )

A svájci Gstaadban a szerb Tipsarevic és a brazil Bellucci, Hamburgban pedig az argentin Monaco és a német Haas jutott be a fináléba.

A svájci salajpályás férfi tenisztorna egyik elődöntőjében az első helyen kiemelt Janko Tipsarevic a francia Mathieu-t győzte le, igaz, nem volt könnyű dolga, ugyanis az első játszmát csak hosszan tartó rövidítésben tudta megnyerni: 6-6 után 12-10-re nyert, majd a második szett már nem volt ilyen izgalmas, 6-3-ra végződött.

A másik elődöntőben Thomaz Bellucci a bolgár Dimitrovot múlta felül két rövidítés után, így a döntőnek mindkét teniszező úgy néz neki, hogy sokat kivett belőlük a szombati játéknap.

Hamburgban is hasonló volt a helyzet, ugyanis Juan Monacónak három játszma kellett a finálés szerepléshez, ráadásul az első játszmát az első helyen kiemelt spanyol Almagro nyerte, majd az argentin innen tudott fordítani. Ellenfele a döntőben a hazai közönség előtt szereplő Tommy Haas lesz, aki a korábban a horvát tornát megnyerő Marin Cilicet ütötte ki a legjobb négy között.

Eredmények – ATP-torna Gstaad, Hamburg
gstaadi elődöntők:
Tipsarevic (szerb, 1.)-Mathieu (francia) 7-6 (12-10), 6-3
Bellucci (brazil)-Dimitrov (bolgár) 7-6 (7-3), 7-6 (7-5) 

hamburgi elődöntők:
Monaco (argentin, 3.)-Almagro (spanyol, 1.) 3-6, 6-3, 6-4
Haas (német)-Cilic (horvát, 4.) 7-6 (9-7), 6-0

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik