Sport

Falfirka lett az olimpikonokból!

kazi-kovago(960x640).jpg (kazi kővágó)
kazi-kovago(960x640).jpg (kazi kővágó)

A futó Kazi Tamást és a diszkoszvető Kővágó Zoltánt ábrázoló, különleges falfestményben gyönyörködhetnek azok, akik Budapesten a Rákóczi téren járnak.

Múlt héten készült el egy különleges festmény Budapesten, a Rákóczi téren. Az úgynevezett OSB-lapokra festett „képregényfigurák” az egy hét múlva rajtoló londoni olimpián induló sportolóinkat hivatottak népszerűsíteni.

A háromrétegű lemezekre két olimpikonunk került fel: a 800 méteres síkfutásban induló Kazi Tamás, valamint a diszkoszvető Kővágó Zoltán. A kép célja, hogy a két sportolónak minél nagyobb támogatottsága legyen Londonban. A szurkolók a rajongókhoz a legkönnyebben a legnépszerűbb közösségi portálon keresztül tudnak eljutni.

Nem véletlen tehát a Dobj egy lájkot” felirat, ami mellé a Facebook és a „like” gomb logóját is felvitte a képre a készítő, Tebeli Szabolcs. A kész festmény elismerésre méltó lett, de nemcsak itt bukkanhatunk szurkolásra biztató jelekre: a festményen kívül még plakátokon is fogják hirdetni a két sportoló hivatalos Facebook-oldalának elérhetőségét, ahol támogatni tudjuk londoni indulóinkat.

Mivel már csak egy hét maradt az olimpiáig, számítanak a segítségünkre. A festményt a Rákóczi téri villamosmegállónál találjuk, facebookos elérhetőségük pedig a következő:

Kővágó Zoltán: www.facebook.com/KovagoZoltan

Kazi Tamás: www.facebook.com/KaziTamas

Ajánlott videó

Olvasói sztorik