Sport

Bobozással vezetik le a feszültséget Görbiczék – Fotók!

Ambros Martín kemény edzéseket vezényel csapatának a magaslati edzőtáborban,a szlovéniai Roglán. A lányoknak azonban a tréningek között a kikapcsolódásra ismaradt idő, nyári bobozással pihenték ki a fáradalmakat Görbiczék.

A Győri Audi ETO KC csapata egy hetes magaslati edzőtáborban készül az új szezonra a szlovén Alpokban található Rogla hegyén, 1500 méteres tengerszint feletti magasságon. A télen nyüzsgő síparadicsom júliusban ideális terep a felkészülésére, így esett a szakvezetés választása Roglára. A lányok napi két edzéssel készülnek, melyek egyike futás, míg a másik tréningen elsősorban a taktikai elemek elsajátítására helyezi a hangsúlyt Ambros Martin, és segítője Danyi Gábor.

„Tökéletes körülmények között készülhetünk. Amit elterveztünk eddig, azt sikerült maradéktalanul elvégezni, a csapatom nagyszerű munkát végzett. Az edzéseink két részből állnak, először futással illetve erősítéssel kezdünk, majd a teremben taktikai elemeket gyakorlunk. Mindenki egészséges, jó erőben vagyunk!” – nyilatkozta Ambros Martin vezetőedző.

A lányok szerdán délután kimenőt kaptak. A programban közös nyári bobozás szerepelt, melyet nagy siker fogadott. Háromszor egymás után csúsztak le a csapat tagjai amajdnem másfél kilométeres pályán, és volt, aki a 40 km/h-s csúcssebességet is elérte.A Győri Audi ETO KC kerete szombaton este érkezik haza Győrbe, hétfőtől pedig a Magvassy Mihály Sportcsarnokban folytatják felkészülésüket a szezonra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik