Sport

Szegeden már készülnek az új szezonra

A Pick Szeged kézilabdacsapata megkezdte a felkészülést az új szezonra. A klub sajtótájékoztatóján jelen volt a három új igazolás is.

A szerdai napon dr. Szabó István fogadta először a játékosokat, ugyanis a kéziseknek át kellett esniük egy kötelező vérvizsgálaton, majd a csapat egy konditeremben megtartotta az első edzését.

Skaliczki László mellett Porobic Haris kapusedző is részt vett a szegedi sajtótájékoztatón, ahol bemutatták a klub új szerzeményeit: Balogh Zsoltot, Marinko Kekezovicsot és Alen Blazevicet.

Az újoncok nevében Balogh nyilatkozott: „Nagy izgalommal várom a szegedi bemutatkozásom. Jól telt a pihenő, egy remek csapatba sikerült igazolnom. Ancsin Gabival, akivel egy poszton szerepelek, remek a kapcsolatom, úgy gondolom, hogy remekül kiegészítjük majd egymást. Két különböző stílust képviselünk. A nyári igazolások véleményem szerint remekül sikerültek a Pick Szegednél.”

„A vállam az egyik edzésen gyulladt be, szerencsére ez már rendbe jött, nincs fájdalmam. Kemény alapozómunka elé nézünk. Persze, hogy sajnálom, hogy nem lehetek ott az olimpián, de valahol számítottam rá. A válogatottnál eltöltött időszakot pedig megpróbálom hasznosítani, hiszen a világ egyik legjobb játékosától, Nagy Lászlótól sokat tanulhattam, ami a fejlődésem szempontjából mindenképpen fontos” – ezek már Ancsin Gábor szavai.

A Pick Szeged felnőttcsapatának jelenlegi kerete
Tatai Péter, Tóth Mihály, Nagy Norbert, Ancsin Gábor, Balogh Zsolt, Buday Dániel, Frantisek Sulc, Antonio Pribanic, Alen Blazevic, Marinko Kekezovics, Czina József, Fekete Bálint, Gidai Máté, Velky Péter.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik