Sport

Fotópályázat – „Így nyaralnak a SAPA Fehérvár AV19 szurkolói”

A Sapa Fehérvár AV19 szurkolóinak közössége és a Szurkolók a Magyar Jégkorongért Alapítvány közös fotópályázatot hirdetett.

Roppant egyszerű a nevezők feladata: el kell vinni bármilyen Volános ereklyét a nyaralásra, a fesztiválra, a strandra, és meg kell mutatni mindenkinek! A pályázaton olyan képek vehetnek részt, amelyeken jól felismerhető a SAPA Fehérvár AV19-hez kötődő bármilyen tárgy, vagy személy.

A legjobb fotókat az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban láthatják viszont a szurkolók, a győztes alkotásokra, pedig a Facebookon lehet szavazni. A legjobb képek beküldői SAPA Fehérvár AV19 ajándéktárgyakkal gazdagodnak!

Néhány nevezési szabály:

Mindenki csak saját, 2012. május elseje után készült képpel nevezhet. A beküldött fotókkal kapcsolatban harmadik személynek semmilyen szerzői jogi, vagy egyéb jogosultsága nem állhat fenn. A határidőn túl érkező pályázatok érvénytelenek.

A fotókat a julcsi@albavolanszurkolok.com e-mail címre várják névvel, és telefonszámmal. Egy személy maximum három képet küldhet be. A fotók beküldési határideje: 2012. augusztus 20., éjfél. Az eredményhirdetésre az első hazai EBEL meccsen kerül sor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik