Sport

Obama előtt nyert a Team USA

Barack Obama (barack obama, )
Barack Obama (barack obama, )

Az Egyesült Államok férfikosárlabda-csapat magyar idő szerint hétfőről keddre virradóra 80-69-re legyőzte Brazíliát egyfelkészülési mérkőzésen.

Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke feleségével, Joe Biden alelnökkel és több mint 20 000 szurkolóval együtt a washingtoni Verizon Centerben tekintette meg a hétfő esti felkészülési találkozót.

A 30 pontot dobó LeBron James, a Miami Heat sztárja vezette az amerikaiakat, Kevin Durant, az Oklahoma City Thunder játékosa 11 pontot, Chris Paul, a Los Angeles Clippers kosarasa pedig 10 pontot dobott. Az első negyedet követően még vezettek a brazilok 27-17-re, ám a pontatlanul és időnként enerváltan játszó hazai csapat végül a 40 százalék alatti dobóteljesítménytől függetlenül is megnyerte a megfordította a mérkőzést. Az amerikaiak több sztárja is messze tudása alatt  teljesített: Kobe Bryant például csak 8 pontot szerzett.

A meccs összefoglalója:

A Team USA csütörtökön már Európában folytatja felkészülését: Manchesterben Nagy-Brittania lesz az amerikaiak ellenfele.

Obama egy ízben kínos helyzetbe került, ugyanis őt és nejét pécézte ki magának az amerikában oly népszerű kiss cam, az ország első embere azonban nem csókolta meg feleségét, amiért a lelátón szorványosan elkezdtek fütyülni az emberek. A kamera aztán másodjára is lecsapott a párosra, Obama pedig ekkor már nem teketóriázott és megcsókolta asszonyát.

Obama elsőre nem csókolta meg az asszonyt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik