Sport

Újabb négy magyar továbbjutó a WSOP főversenyén

A 2C játéknapot rendezték a WSOP Main Eventjén, a tízfős magyar táborból négynek sikerült kvalifikálni a harmadik napra.

Tíz magyar zsugásért szurkolhattunk a World Series of Poker 10 ezer dolláros főversenyének 2C napján, közülük Kamarás Péter, Koroknai András, Szabó Krisztián és Czuczor Márton vívta ki a továbbjutást – írja a Poker.hu.

Az utolsó olyan selejtezőnapot rendezték a világbajnokság főversenyén, amelyiken nem egyszerre jelent meg az összes játékos. A 2C számot viselő napon 2300 zsugás próbálkozhatott még, köztük volt tíz magyar is.

Sajnos Traply Péter, Turmezey Péter, Biri Balázs, Váradi Csaba, Lendvai Tamás és Kovács András sem tudta magát a harmadik játéknapra verekedni, jócskán a pénz előtt kellett távozniuk.

Kamarás Péter 201 400, Szabó Krisztián 123 800, Koroknai András 112 400, míg Czuczor Márton 90 300 zsetont gyűjtve viszont sikeresen vette az akadályokat, és a 911 továbbjutó közt tudhatták magukat a nap utolsó vakszintjét követően.

A harmadik napon tehát a 2A-2B napról továbbjutó három magyarral együtt heten küzdhetnek tovább hazánkból a világbajnokság főversenyén. A mezőny jelenleg 1751 fős, és mivel csak 666 játékost díjaznak, így majdnem a kétharmaduk pénz nélkül fogja Vegast maga mögött hagyni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik