Sport

Három magyar továbbjutó a WSOP főversenyén

A világbajnokság főversenyének összevont 2A és 2B napján tíz magyar volt érdekelt, közülük háromnak sikerült továbbjutni.

A World Series of Poker Main Eventjének, azaz a 10 ezer dolláros világbajnoki főversenynek a 2A/2B napjáról Vizsnyiczai Zsolt, Kwaysser Valdemár Ákos és Stumpf András jutott tovább – írja a Poker.hu.

Tíz magyar játékos, név szerint Botond Balázs, Havasi Csaba, Kwaysser Valdemár Ákos, Ölvedi Artúr, Sajevics Péter, Stumpf András, Szécsi Norbert, Vizsnyiczai Zsolt, Tóth Redmond és Tóth Richárd jelent meg a WSOP 10 ezer dolláros főversenyének összevont 2A/2B napján.

Összesen 2044 zsugás között kellett a szépszámú magyar legénységnek kivívni az újabb továbbjutást, ami a harmadik napot és a pénz közelségét jelenti.

Sajnos ez a sikeres selejtezővel ellentétben már csak hármójuknak jött össze, Kwaysser Valdemár Ákos, azaz Luigi szerepelt a legjobban, az előkelő 36. helyen jutott tovább, 282 400 zsetont gyűjtve.

Rajta kívül még Vizsnyiczai Zsolt 143 ezerrel és Stumpf „Royalize” András 128 900 zsetonnal vette az akadályokat, amely rajtuk kívül még 838 zsugásnak sikerült.

Az élen egy hölgy, Gaelle Baumann zárt, mögötte számos nemzetközi profi található, például Shaun Deeb, Daniel Negreanu és Liv Boeree is továbbmentek.

Ma a 2C játéknapot rendezik, ahol ismét tíz magyar zsugás próbálkozhat, a 2A/2B és a 2C nap továbbjutói már egységesen ülnek majd asztalhoz a harmadik napon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik