Sport

Kiss Pál Tamás kusza hétvégéje

kiss pál tamás (kiss pál tamás, )
kiss pál tamás (kiss pál tamás, )

A GP3 magyar pilótája büntetéssel indított a silverstone-ban, majd egy 11. és egy 14. helyet ért el a két futamon.

Kiss Pál Tamás egy szabálytalanság miatt 11. helyes rajtbüntetést kapott, így az első futamon a 19. helyről indulhatott. A magyar autóversenyző jól küzdött, de végül nem tudott pontszerző helyre beérni, 11. lett.

Komoly hullámvasutazás volt a második silverstone-i futam Kiss Pál Tamás számára. A magyar pilóta a verseny elsõ köreiben feljött a 11. helyről-rõl a 7. pozícióba a szemerkélõ esõben, majd az egyre inkább felszáradó pályán a 19. helyig csúszott vissza az esõgumikon. A végén kijött slickekért, és a verseny második leggyorsabb körét megfutva a 14. helyen végzett.

“Ez egy ilyen hétvége volt, akadt benne kimagasló pozitívum és kimagasló negatívum is, de az eredmény sajnos az utóbbi halmazba tartozik. Ami balszerencse elképzelhetõ, az mind utol is ért minket ezen a hétvégén, de nem is mondok többet, mert ilyenkor úgyis minden csak magyarázkodásnak tûnik kívülrõl. Most ezt dobta a gép, remélem, legközelebb jobb lesz” – nyilatkozta Kiss Pál Tamás.

A GP3-as sorozat következõ futamát két hét múlva rendezik Hockenheimben, majd egy hétre rá következik Kiss Pál Tamás legfontosabb versenye az évben, a hungaroringi Magyar Nagydíj.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik