Sport

Kásás keményen beszólt a bíróknak

A magyar férfi-vízilabdaválogatott szoros vereséget szenvedett a montenegrói együttestől Dublinban, a hírek szerint a játékvezetők miatt.

Ahogyan arról beszámoltunk, az írországi vízilabdatornán a mieink a mumus Montenegrótól úgy kaptak ki 10-9-re, hogy négy perccel a vége előtt még 9-7-re mi vezettünk.

Kásás Tamás, a magyar csapat rutinos játékosa tőle szokatlan őszinteséggel beszélt a meccs menetéről, és arról, mi miatt kaphatott ki a csapat. A vlv.hu oldalnak adott nyilatkozatát adjuk most közre:

“Tudunk. Azért nyertek a végén, mert a nagy káoszt, amit a bírók előhoztak a két csapat játékából, az egész meccsből, ezt ők bírták a végén jobban, hidegebb fejjel, türelmesebben. Végig jobban tudtak a játékra koncentrálni, és nem arra, hogy ez a két játékvezető mit művelt – akiket ezután a meccs után én eltiltanék örökre -, ők nem erre figyeltek a végén, hanem inkább a játékra, mi erre kevésbé voltunk képesek, ezért nyertek.

Ezt a meccset többször megnyerhettük volna. Nem játszottunk jól, de ők se, viszont hát ezek azok a meccsek, amik így kicsit elveszik az ember kedvét a vízilabdától, mert mondom, amit a két bíró művelt, azt megmutatnám, tehát így leültetném őket a meccs után, és megkérdezném, hogy ezt most miért ítélted, azt miért ítélted ugyanabban a szituációban egészen máshogy?! Egyszerűen elképesztő volt, tehát ez már nem az a vízilabda, de mondom, ez nem kifogás, mert megérdemelten nyert Montenegró.

Mi szúrtuk el, mert a végén sajnos túlságosan azzal foglalkoztunk, hogy tényleg össze-vissza fújtak, úgyhogy ebből tanulnunk kell, senkit nem okolunk, egyszerűen csak mondom, jó lenne egy kicsit érteni, hogy mi zajlik a parton. Ennyi”.

A magyar válogatott vasárnap Horvátországgal csatázik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik