Sport

Gregory Merson nyerte a 6-max tornát

Az amerikai Gregory Merson szerezte meg a bajnoki címet a World Series of Poker idei 10 ezer dolláros 6-max tornáján, a győzelme 1 millió 130 ezer dollárt ért.

Véget ért az idei WSOP 57-es eseménye is, Gregory Merson szerezte meg a bajnoki címet, aki 1136 197 dollárt keresett négynapnyi pókerezéssel – írja a Poker.hu.

Összesen 474 játékos regisztrált a WSOP 10 ezer dolláros 6-max tornájára, amivel 4 455 600 dollár lett a nyereményalap. 48 zsugás részesült kifizetésben, akik közt olyan ismertebb kártyások voltak, mint Jonathan Duhamel, Mike McDonald, Marvin Rettenmeier, Roberto Romanello, Eugene Katchalov, Jason Senti és Tony Hachem.

A döntő legismertebbje Andrew Lichtenberger volt, aki azonban rögtön a finálé elején távozott a hatodik helyen. A párbajt két amerikai, Keith Lehr és Gregory Merson játszhatták, utóbbi 2-1-hez arányban vezetett ellenfelével szemben.

A Heads Up mindössze két parti alatt eldőlt, Merson K-9-el ment allin, Lehr A-Q-val megadott, a T-9-T-Q-J közös lapok sort eredményeztek Mersonnak, aki ezzel megszerezte a bajnoki címet, saját maga első WSOP karkötőjét és nem utolsó sorban az 1 millió 130 ezer dolláros fődíjat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik