Sport

Videoton: Jegyek Pozsonyba

Az Európa-liga második selejtezőkörének első meccsén a Videoton FC a Slovan Bratislava vendége lesz. A jövő héttől árusítják a mérkőzés belépőit.

A két klub közötti megállapodás értelmében az összes rendelkezésre álló vendégjegyet megkapja a Videoton a pozsonyiaktól, amelyeket július 10-étől vásárolhatnak meg a szurkolók. A vendégszektorba szóló belépőket csak Székesfehérváron lehet megvásárolni elővételben, így a találkozó napján már sem Fehérváron, sem Pozsonyban nem lehet majd belépőt vásárolni a Vidi szurkolók részére fenntartott szektorba. A Slovan stadionja amúgy 11907 néző befogadására alkalmas.

A július 10-től-16-ig tartó elővásárlási időszakban kizárólag a VidiClub-tagok és a klub bérletesei vásárolhatnak jegyeket, ezért a Videoton illetékesei kérik, hogy a vásárláshoz mindenképpen vigyék el klubkártyájukat, vagy szezonbérletüket. Elfogadják az előző szezon tavaszi bérleteit és a 2011-12 szezonra érvényes VidiClub kártyát is. Egy vevő legfeljebb négy darab jegyet vásárolhat.

A július 19-i, pozsonyi mérkőzésre a vendégbelépők ára egységesen 2500 Ft lesz, VidiClub-tagoknak 2200 Ft.

Jegyeket az alábbi helyeken lehet vásárolni:

VidiShop – július 10-től július 18-ig, minden munkanapon 10 órától 17 óráig.
Sóstói Stadion főpénztár – július 10-től július 18-ig, minden munkanapon 14 órától 18 óráig, kivéve július 11-én, azon a napon 14 órától 17 óráig tart nyitva a főpénztár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik