Sport

Hulk is bekerült a brazil olimpiai csapatba

hulk (hulk, )
hulk (hulk, )

Mano Menezes, a brazil szövetségi kapitány kihirdette 18 fős olimpiai keretét: Hulk, Marcelo és Thiago Silva is kapott behívót.

Története első olimpia aranyérmére hajt Brazília az londoni ötkarikás játékokon, így Mano Menezes kapitány megpróbálta a legerősebb 18 játékost beválogatni a keretbe.

A három túlkoros Menezes csapatában a Porto támadója Hulk, az AC Milan védője Thiago Silva és a Real Madrid bekkje Marcelo lesz.

Rajtuk kívül ott lesz Londonban a Santos zsenije, Neymar is, és Alexandre Pato, aki sérülés miatt idén mindössze 11 mérkőzésen lépett pályára a Milanban. A Brazíliában edződő labdarúgók közül Oscar (Internacional), Lucas (Sao Paulo), Ganso (Santos) és Leandro Damiao (Internacional) került be.

A brazil olimpiai csapat az ötkarikás játékok előtt a britekkel játszik barátságos mérkőzést Middlesbrough-ban, július 20-án, majd megkezdik az olimpiai szereplésüket a C csoportban Egyiptom, Fehéroroszország és Új-Zéland ellen.

A brazil olimpiai keret
Kapusok: Rafael Cabral (Santos), Neto (Fiorentina)
Védők: Marcelo (Real Madrid), Rafael (Manchester United), Danilo (Porto), Alex Sandro (Porto), Thiago Silva (AC Milan), Juan (Internazionale), Bruno Uvini (Sao Paolo)
Középpályások: Romulo (Vasco da Gama), Ganso (Santos), Oscar (Internacional), Sandro (Tottenham), Lucas (Sao Paolo)
Támadók: Neymar (Santos), Alexandre Pato (AC Milan), Leandro Damiao (Internacional), Hulk (Porto)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik