Sport

Döntetlen a szerb bajnok ellen

A szlovéniai Slovenska Bistricán felkészülési mérkőzésen a Videoton FC 2-2-es döntetlent játszott a Partizán Beograd ellen.

Kapcsolódó cikkek

Rekkenő hőségben léptek pályára a csapatok a Mariborhoz közeli kisváros pályáján – gyér érdeklődés mellett. Jó iramú mérkőzésen az első játékrészben, az akkor még erősebb összeállításában szereplő Vidi irányított, és két nagyszerű Nikolics Nemanja találattal vezetett a szünetben. A fordulás után a több cserét is végrehajtó fehérváriak már nem tudtak annyira dominálni, és a 80. percben Tomás Tujvel hibáját követően egyenlíteni tudott a Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő szerb együttes.

Jegyzőkönyv:

FK Partizan Beograd (szerb) – Videoton FC (0-2) 2-2

Slovenska Bistrica, 150 néző

Vezette: R. Kmetec (szlovén)

FK Partizan Beograd: R. Ilics – Pauljevics, Askovski, Szavics, Ivanov – Lovre (S. Markovics 30.), Jojics (Aksentijevics, a szünetben), D.Babics (Brasanac, 57.), Knezevics (S. Ilics, 61.) – F. Markovics (Scsepovics, a szünetben), L. Markovic

Vezetőedző: Vladimir Vermezovics

Videoton FC: M. Bozsovics (Tujvel, 79.) – Szolnoki, Vinicius (Szekeres A., 79.), Caneira (Vaskó, 58.), Stopira (H. Sanchez, 58.) – Sándor Gy. (Torghelle, 68.), Mitrovics (Brachi, 63.) – Oliveira (Lencse, 79.), Kovács I. (U. Nikolics, a szünetben), Walter (Gyurcsó, a szünetben) – Nikolics N. (Perics, a szünetben)

Vezetőedző: Paulo Sousa

G: D.Babics (47.), S. Markovics (80.) ill. Nikolics N. (22., 45+1),

Ajánlott videó

Olvasói sztorik