Sport

A hajrájához ért az idei WSOP

A 10 ezer dolláros főversenyen kívül minden torna véget ért vagy elkezdődött, két magyar zsugás is továbbjutott ez utolsó, ezer dolláros viadalon.

A Main Event előtti utolsó négy verseny is elrajtolt az idei World Series of Pokeren, kettőnél közel járnak bajnoki címhez, míg a rendkívül népszerű ezer dolláros Hold’em tornán még két magyarnak is szurkolhatunk – írja a Poker.hu.

Az 57-es sorszámú tornán már csak a párbaj van hátra, Gregory Merson és Keith Lehr között dől majd el, hogy ki nyeri a 10 ezer dolláros 6max Hold’em, 1 millió 130 ezer dollárt érőt bajnoki címét.

A 3 ezer dolláros Pot Limit Omaha Hi/Lo az 58-as számú a sorban, ott még három zsugás küzd a győzelemért, a kanadai Roch Cousineau, az orosz Viechslav Zhukov és az amerikai Chris Bell pályáznak a 330 ezer dolláros fődíjért.

Az 59-es sorszámú tornán végre van magyar érdekeltség is, miszerint Stumpf „Royalize” András és Kalmár Zoltán is a második napra jutottak az utolsó ezer dolláros Hold’em tornán.

Itt még közel 800-an küzdenek meg a több mint 600 ezer dolláros első helyért, a két magyarnak nagyon oda kell tenni magát, ha egyáltalán pénzbe akarnak érni, ugyanis mindketten shortstackek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik