Sport

Will Jaffe első világbajnoki címe

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Az amerikai Will Jaffe az első WSOP karkötőjét szerezte ma hajnalban, a világbajnoki cím 500 ezer dollárt hozott neki a konyhára.

A nem éppen eseménydús finálé után az amerikai Will Jaffe szerezte meg a bajnoki címet a WSOP 54-es eventjén, az ezer dolláros No Limit Hold’em tornán – írja a Poker.hu.

3221 játékos nevezett a World Series of Poker 54-es sorszámú tornájára (már csak 7 versenyt rendeznek idén), a nyereményalap 2 898 900 dollár lett, amin 324 zsugás osztozhatott.

Mécs Máté és Kövesi Attila révén két magyar kártyás is pénzzel távozhatott a kiesés után, a fináléba így sajnos nem jutott hazai zsugás.

Sőt a döntő asztal kilenc fője között sem igazán ült ismertebb játékos, a legnagyobb esélyesként az amerikai Will Jaffe várta az osztást, ugyanis ő rendelkezett a legtöbb zsetonnal.

Mögötte a kanadai állampolgárságú Nghi Van Tran helyezkedett el a rangsorban, de végül nem ő szorongatta meg Jaffét, hanem a brazil Luis Campelo, akivel a párbajt játszhatta.

Jafféval szemben azonban nem volt ellenszer, esélyt sem adott, végül az utolsó partiban Campelo K-3 lapokkal ment allin, Jaffe A-2-vel megadott, és a Q-2-2-A-J közös lapoknak köszönhetően Jaffe full house-szal nyerte meg a tornát, és hódította el az 500 ezer dollárt érő bajnoki címet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik