Sport

Szuperkupa-döntő: fogynak a jegyek!

Jövő szerdán a Sóstói stadion ad otthont a Szuperkupa döntőjének, melyben a Videoton FC a DVSC-TEVA együttese ellen védheti meg címét.

Július 11-én 20 óra 15 perckor Székesfehérváron csap össze Magyarország két legjobb csapata. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes elővételben belépőt vásárolni.

A piros-kékek egy héttel a Slovan Bratislava elleni Európa Liga találkozó előtt hangolhatnak a Szuperkupa-döntővel, hazai környezetben. Az előrejelzések szerint remek időjárás várható, így a székesfehérvári és debreceni szurkolókon kívül, akár a Balaton vagy a Velencei-tó mellett nyaraló futballkedvelők is választhatják esti programnak az összecsapást. A Sóstói Stadionban és a többi értékesítési helyszínen július 3-tól kaphatók a belépők.

Jegyinformációk:

Az A-B-C-D szektorokba a teljes árú jegy 2000 forint, a kedvezményes 1000 forint. Az E-F-G-H-I-J szektorokba a teljes áru belépőért 1000, míg a kedvezményesért 500 forintot kell fizetni. Kedvezményesen a nyugdíjasok, a hölgyek és a diákok válthatnak belépőjegyet. A vendégszektorba egységesen 1000 forint lesz a jegy ára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik