Sport

Kemény Dénes kihirdette az olimpiai keretet

vízilabda válogatott (vízilabda, vízilabda válogatott)
vízilabda válogatott (vízilabda, vízilabda válogatott)

A magyar férfi-vízilabdaválogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 13 játékost, akire számít a londoni olimpián.

Az olaszországi torna után ismét idehaza edz a magyar válogatott, amelynek keddi, még 17 fős tréningje után Kemény Dénes kapitány közölte a játékosaival döntését.

Ennek alapján nem utazik Londonba Baksa László, Kis Gábor, Katonás Gergely és Vámos Márton, de valamennyien részt vesznek a felkészülés utolsó szakaszában is.

Szivósnak, Hárainak és Nagy Viktornak ez lesz az első olimpiája.

“Több játékos esetében is nüanszok döntöttek. Ugyanolyan nehéz volt, mint az előző olimpiákat megelőzően. Mióta a repülő tegnap este leszállt, nem sokat aludtam és egészen ma délutánig csak ezzel foglalkoztam, hogy alapos és átgondolt legyen a döntésem. Maximálisan bízom a játékosokban és remélem, hogy a csapat kijelölése lökést ad a 13-nak” – nyilatkozta a vlv.hu oldalnak a mester.

A magyar válogatott szerdán Dublinba utazik, ahol nemzetközi tornán vesz részt a román, a horvát, a brit és a montenegrói válogatott társaságában.

A magyar vízilabda-válogatott végleges kerete
Biros Péter, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Nagy Viktor, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szécsi Zoltán, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik