Sport

Többször is feltámadt, de kikapott a pólóválogatott

kemény dénes (kemény dénes, )
kemény dénes (kemény dénes, )

A magyar férfi-vízilabdaválogatott a második lett az olaszországi vízilabdatornán, miután a döntőben 10-8-ra kikapott Montenegrótól.

Jó előjelekkel várta a magyar legénység a Montenegró elleni mérkőzést, ugyanis az ezt megelőző napokban a világbajnokot és az Európa-bajnokot is sikerült két vállra fektetni. A vasárnapi döntő ugyanakkor pocsékul indult magyar oldalról, a rivális ugyanis gyorsan elhúzott 3-0-ra, Madaras és Szívós szépített – derül ki a vlv.hu tudósításából.

A második negyed elején Madaras második találata már az egyenlítést jelentette, azonban a montenegróiak nem roppantak meg és kétgólos előnyt kovácsoltak. Hárai még a nagyszünet előtt egyre csökkentette a különbséget, majd Varga Tamás bődületes bombája révén újra egál volt.

Kisvártatva megint kettővel ment Montenegró és előbb 7-6-ra ,majd 9-8-ra még feljött ugyan Kemény Dénes együttese, az újabb feltámadás már nem sikerült, 10-8-as vereség lett a vége. Magyarország így a második helyen zárta az olaszországi tornát.

Eredmény – nemzetközi vízilabda-torna, Olaszország

Montenegró – Magyarország 10-8
a magyar góldobók:
Madaras, Hosnyánszky 2-2, Szivós, Hárai, Varga T., Biros 1-1

A torna végeredménye: 1. Montenegró, 2. Magyarország, 3. Olaszország, 4. Szerbia, 5. Ausztrália, 6. Kanada, 7. Görögország, 8. Kazahsztán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik