Sport

Mikler Roland a SportKlubon zenél

24.hu
24.hu

2012. 06. 29. 12:10

Marenec Fruzsi és Sándor Orsi, a SportKlub két műsorvezetőjeMikler Rolanddal pakolta a lemezeket egy népszerű szórakozóhelyen.

Fergeteges hangulatban állhatott a DJ pult mögé Marenec Fruzsi és Sándor Orsi. A SportKlub nemrégiben indult magazinműsorának házigazdái a kézilabda-válogatott Mikler Rolanddal pakolták a lemezeket egy népszerű szórakozóhelyen.

Eddig ismeretlen terepen bizonyíthattak a megújult arculattal jelentkező SportKlub lányai. A műsorvezetői székből kiszakadva a Bed Beach DJ pultját vehette birtokba Marenec Fruzsi és Sándor Orsi. A Meztelenül című sportmagazin duója a DJ-ként is tevékenykedő kézilabda-válogatott Mikler Rolandtól leshette el a lemezzsonglőrködés fortélyait. A lányok remek hangulatot teremtettek az ismert kapussal a kézilabdások éjszakájának keretein belül.

Bár nem tartom magam a bulik megszállottjának, a közös munka után azonban üdítő kikapcsolódást jelentett a szórakozóhelyen töltött néhány óra. Megtisztelő volt, hogy Roland által nyerhettünk betekintést a DJ-szakmába, aki a sporthoz hasonlóan ebben is otthonosan mozog” – mesélte Sándor Orsi, akihez testnevelői diplomája kapcsán is meglehetősen közel áll a sport.

Kolléganőm Marenec Fruzsi mikrofont ragadott, míg én a háttérben ismerkedtem a keverőpult rejtelmeivel. Érdekes volt a hangulatfelelős szerepébe bújni és egy egészen más oldalról szemlélni a partit” ­– tette hozzá a modellként is ismert Orsi.

A lányok és Mikler Roland produkciója hamarosan látható lesz a Meztelenül című műsorban, ahol hazánk legjobb sportolóival találkozhatunk – kicsit másképp.

Meztelenül – hétfőn, szerdán, pénteken 17.45- kor és vasárnap 11.45-kor a SportKlub műsorán!

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.