Sport

Michael Mizrachi a Poker Players világbajnok

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

A világbajnokság legrangosabb tornáját nyerte meg ma hajnalban az amerikai Michael Mizrachi. A „The Grinder” becenévre hallgató zsugás 2010 után hódította el ismét a bajnoki kupát.

Ma hajnalban ért véget a World Series of Poker legrangosabb tornájának számító 50 ezer dollár nevezési díjú Poker Players Championship, melyet 2010 után ismét Michael „The Grinder” Mizrachi nyert meg – írja a Poker.hu.

3 nappal ezelőtt rajtolt el a WSOP 46. eseménye, az 50 ezer dolláros Poker Players bajnokság, melyen 108 játékos indult, akik 5184 000 dolláros nyereményalapot hoztak létre.

A döntő a második játéknapon alakult ki, ahova számos ismert zsugás jutott be, köztük Michael Mizrachi is, aki 2010-ban már egyszer megnyerte ugyanezt a tornát.

Most ismét jó előjelekkel várhatta a finálét, ugyanis nála volt a legtöbb zseton, amit ráadásul rögtön az első komolyabb partiban meg is duplázott, amikor ászpárral kiejtette a hetedik Bill Chent és a nyolcadik helyen végző Bruno Fitoussit.

Ezután nem volt megállás az amerikai zsugás előtt, a harmadik helyen az idén élete első WSOP bajnoki címét szerző Andy Blochot ejtette ki, majd valósággal átgázolt párbajbeli ellenfelén is, Chris Klodnickin.

Mizrachi ezzel a fényes győzelmével 1 451 527 dollárt tehetett zsebre, amivel már 14 millió fölé jutott az össz karriernyereményeit tekintve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik