Sport

Magyar sikerek és olasz győzelem a WSOP-n

Négy magyar játékos ért pénzbe a WSOP 44. versenyén, a győzelmet az olasz Rocco Palumbo szerezte meg.

A WSOP 44. versenyén, az ezer dolláros No Limit Hold’em tornán négy magyar játékos jutott pénzbe, a végső győzelmet az olasz Rocco Palumbo szerezte meg, 465 ezer dollárt nyert – írja a Poker.hu.

2949 játékos ült asztalokhoz az idei World Series of Poker 44. eseményén, amely egy ezer dollár nevezési díjú No Limit Hold’em torna volt.

Számos magyar zsugás is próbálkozott, 13-an voltak ott hazánkból, közülük négynek sikerült is pénzbe érni. Kövesi Attila a 277. helyen zárt, míg Tóth Béla a 259. helyet szerezte meg, mindketten 1 937 dollárt nyertek.

Kicsivel tovább tartott a versenye Sájevics Péternek, aki a 2 920 dollárt érő 126. helyen távozott. A legnagyobb esély Somodi Balázs előtt adódott, aki remekül játszott az egész tornán, végül nem sikerült a harmadik, egyben döntő napra jutnia, a 33. helyen esett ki, ami 10 776 dollárt ért számára.

A fináléba nem jutott kiemelkedően jó játékos, a kilencfős döntő asztal többségét amerikai hobbista pókeresek alkották, előlük azonban az olasz Rocco Palumbo orozta el a győzelmet, aki így 464 464 dollárt nyert, és Olaszország hatodik világbajnoki címét szerezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik