Sport

Bedöglött a magyar GP3-as pilóta autója

kiss-pal-tamas(210x140)(2).jpg (kiss pál tamás, )
kiss-pal-tamas(210x140)(2).jpg (kiss pál tamás, )

Ezen a hétvégén Valenciában folytatódik a GP3-sorozat, a pénteki szabedzésen Kiss Pál Tamás autója nem akart beindulni.

Kiss Pál Tamás autója négy gyors kör megfutása után többé egyszerűen nem akart beindulni. Pedig addigi tempója mindenképp jobb folytatást vetít elõre.

“Jó idő van Valenciában, de a pénteki szabadedzésen sajnos nem izzadtam meg. Összesen négy gyors kört mentem a pályán, azt is az edzés elején, mert utána tönkrement az önindító, és nem tudtuk beindítani az autót. Monacóban is ugyanez a probléma jelentkezett, amikor a második futam után úgy kellett visszatolnunk az autót a bokszba, mert nem akart beindulni” – mondta az érthetően csalódott pilóta.

A csapat számára egyelőre rejtély, hogy mi okozza ezt a problémát. „Most az a legfontosabb, hogy rájöjjünk a probléma okára és megszüntessük azt, hogy a jövõben még egyszer ne forduljon elõ hasonló. Szerencsére van rá egy teljes napunk, mivel az idõmérõt csak szombat reggel rendezik” – bizakodott Kiss Pál Tamás, aki Monacóban dobogós helyen végzett.

A hétvége programja szombaton 9:45-kor az időmérővel kezdődik, majd 17:20-kor az első futammal folytatódik, a másodikat vasárnap 9:25-kor rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik