Sport

Messi két gólt lőtt, és elárulta, fia lesz

lionel messi (lionel messi, )
lionel messi (lionel messi, )

Egy fogyatékos gyerekek javára rendezett jótékonysági mérkőzésen kétszer is gólt lőtt Lionel Messi, az argentinok klasszisa.

Egy héttel azután, hogy Lionel Messi meglehetősen aktívan részt vett a brazilok elleni 4-3-as argentin győzelemben, két gólt vállalt a klasszis egy mexikói mérkőzésen.

A Lionel Messi és barátai-Estrellas de Mexico mérkőzésen szombaton fogyatékos gyerekek megsegítésére gyűjtöttek. Messi saját csapatában helyet kapott Javier Mascherano, Ezequiel Lavezzi és Robinho, valamint Giovanni és Jonathan Dos Santos is, a vezetőedző Dunga volt.

Messi együttese 5-3-ra nyert, a Bolha két gólt vállalt magára. A mexikói All Star csapatban ott volt Damian Alvarez, Darwin Quintero és Daniel Montenegro.

Az argentin egyébként lemaradt egy pénteki vacsoráról, de magyarázatot is adott a késlekedésre: “Elnézést kérek, tudom, hogy egy nappal korábban kellett volna érkeznem. Problémáim voltak a repüléssel, a járattal. Most viszont itt vagyok, és boldog vagyok, hogy tudok segíteni”.

Lionel Messit faggatták állapotos barátnőjéről is. Nos, a Barcelona középpályása elárulta, azért nem beszéltek erről korábban, mert hatalmas volt az érdeklődés irányukban, nem beszélve a pletykákról.

Nagy öröm nekünk és a családjainknak is a baba. Hogy lány les-e vagy fiú? Fiú” – vallotta be Messi.

Videó – Messi és barátai:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik