Sport

Lendvai Tamás 20 ezer dollárt nyert Las Vegasban

A kaszinók fővárosába költözött Lendvai Tamás első nagy sikerét aratta Amerikában, negyedik helyet szerzett a Las Vegas-i Venetian kaszinó 1600 dolláros versenyén.

Lendvai Tamás 20 ezer dollárt kaszált a Las Vegas-i Venetian Deep Stack Extragavanza III. tornán, amivel az Amerikába költözött magyar játékos első nagy sikerét aratta új lakhelyén – írja a Poker.hu.

190 játékos részvételével rajtolt el a Venetian kaszinó Deep Stack Extragavanza III. versenysorozatának 1600 dolláros eventje. Egy magyar játékos is ott volt a mezőnyben, a lassan egy éve Amerikában élő Lendvai Tamás próbált meg a sok Las Vegas-i zsugás között az élre törni.

Remek játékának köszönhetően Lendvai a harmadik játéknapot is megélte, ami már a döntőt jelentette, ahova a harmadik helyen jutott be.

A döntőben aztán nagyon jól ment a kártya Lendvainak, át is vette a vezetést, amikor is már 900 ezer zsetont birtokolt, végül azonban mégis be kellett érnie a negyedik hellyel.

Az utolsó partijában K-J-val ment allin, ellenfele dámapárt mutatott, és végül jobbnak is bizonyult. Lendvai tehát búcsúzott a tornától, de búslakodásra nem volt oka, kereken húszezer dollárt nyert, amely az első nagy eredménye mióta családjával kiköltözött Las Vegasba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik