Sport

Botrány a bokszgálán – Danny Williams meghátrált

Danny Williams (danny williams, )
Danny Williams (danny williams, )

Vasárnap este Budapesten került volna sor a Petrányi Zoltán vs. Danny Williams UBO nehézsúlyú kontinensbajnoki címmérkőzése, amelyet közvetlenül a ringbelépés előtt mondott le az amúgy nem rossznevű angol öklöző.

A kontinensbajnoki mérkőzésre nagy lendülettel vonult be Petrányi Zoltán, aki elmondása szerint az utolsó hat órát már bizonytalanságban töltötte, mert már jelezte neki ellenfele, Danny Williams hogy megsérült. Ennek ellenére már nem lehetett lemondani a találkozót, így mindkét bokszoló azt választotta, hogy felmegy a ringbe, ahol aztán az angol öklöző egy esti szállodai balesetben elszenvedett szemsérülésre hivatkozva nem vállalta a mérkőzést.

Hogy lesz e megismételt mérkőzés Petrényi még nem tudja, viszont Williams villámbeszédében elmondta, nagyon szívesen ringbe száll az Európa-bajnoki mérkőzésen Petrányi Zoltán ellen – legközelebb szeptemberben – számolt be a profiboksz.hu. Danny Williams amúgy nem egy rossznevű akárki. 23 címmérkőzéséből 16-ot megnyert brit öklöző 2004-ben még a már erősen leszállóágban lévő Mike Tysont is elverte.

A furcsa-kurta bokszgála vágatlanul

Ajánlott videó

Olvasói sztorik