Sport

Megsérült a cseh motoros

karel abraham (karel abraham, )
karel abraham (karel abraham, )

Kihagyhatja a június 17-én rajtoló Brit Nagydíjat a cseh Karel Abraham, aki több bukás alkalmával szedett össze kisebb sérüléseket.

Karel Abraham a szezonban már nem egy bukáson van túl, most azonban nem úszta meg szerencsésen a legutóbbi esést: a bal kezén két ujja is eltört. Emiatt akár a 9 nap múlva rajtoló Brit Nagydíjat is kihagyhatja az orvosok szerint, ám további vizsgálatok kellenek ahhoz, hogy pontosan meg tudják állapítani, mennyit kell majd kihagynia a cseh fiúnak.

A 22 éves motorosnak eddig nem votl szerencséje, és átlag alatti szezont produkált, ráadásul most már sérülés is hátráltatja. Abraham is nyilatkozott a történtekről: “Barcelonában saját hibámból történt a bukás, ám itt az Aragón teszten már nem tehettem róla. Valami történt a motorral, amit egyelőre nem tudunk megmagyarázni, de dolgozunk a megoldáson. Viszont a fő gond az, hogy esés közben megsérültem, így nem tudunk zökkenőmentesen együtt dolgozni a csapattal” – mondta Abraham.

“Voltaképpen egész jól szerepeltünk, de a kézsérülés, és az összetört motor miatt korán abba kellett hagynunk a tesztelést. Péntekre talán már nem lesz annyira bedagadva a kezem, akkor újra tesztelünk, nagyjából kiderül majd, hogy mennyire akadályoz a motorozásban, és mennyi időt kell kihagynom emiatt.”

A Ducati motorosának június 17-én Silverstone-ban kell majd rajthoz állnia a Brit Nagydíjon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik