Sport

Már a Thunder vezet nyugaton

oklahoma city thunder (oklahoma city thunder, )
oklahoma city thunder (oklahoma city thunder, )

Az Oklahoma City Thunder zsinórban harmadszor tudott nyerni a San Antonio Spurs ellen az NBA főcsoportdöntőjben, és ezzel átvették a vezetést.

Hol van már a Spurs 2-0-s előnye. A Thunder előbb szépíteni, majd egyenlíteni tudott a San Antonio ellen, hétfőn hajnalban pedig a vezetést is megszerezték, miután 108-103-ra nyerni tudtak.

Pedig a hazaiak kezdték jobban a találkozót, ugyanis már 11-4-ra is elhúztak, de az Oklahoma ledolgozta a különbséget még az első negyedben. A második felvonásban is folyt az öldöklő csata, hol az egyik, hol a másik fél tudott meglépni, végül 52-44-es Oklahoma vezetést mutatott az eredményjelző a nagyszünetben.

A negyedik játékrészt 81-72-vel kezdték a csapatok, majd a Thunder végleg leszakította magáról a hazaiakat: tíz is volt közte, végül 108-103-ra alakult a végeredmény.

A vendégek legjobb dobója Kevin Durant volt, aki 27 pontig jutott, de Russel Westbrook dupla-duplával zárt: 23 pont és 12 assziszt fűződik a nevéhez. A másik oldalon Manu Ginobili vitte a hátán a Spurst, a maga 34 pontjával.

Eredmény – NBA, főcsoportdöntő, 5. mérkőzés
San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder 103-108
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2 a Thunder javára.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik