Sport

Polgár Krisztina 25. lett Kranjska Gorán

Az egykori magyar szépségkirálynő ismét szép pókeres eredménnyel jelentkezett, a Kranjska Gorán zajló Peoples Poker Touron nyert 3000 eurót.

Az olasz versenysorozat, a Peoples Poker Tour Kranjska Gora állomásán pénzbe ért Polgár Krisztina, háromezer eurót kapott a megszerzett 25. helyért – írja a Poker.hu.

Egyedüli magyarként a mostanság főleg pókerrel foglalkozó Polgár Krisztina jutott pénzbe az olasz körverseny sorozat, a Peoples Poker Tour Kranjska Gora állomásán.

Összesen 265 játékos fizette be az 1650 eurós nevezési díjat, ami 385 575 eurós nyereményalapot eredményezett. 32 kártyást díjaztak, amelynek mezőnye a harmadik napon alakult ki.

Ide sikerült eljutni az egykori szépségkirálynőnek, Polgár Krisztinának, akinek különösen közel áll a PPT a szívéhez, ugyanis tavaly a sorozat reklámarca volt Freire Szilviával karöltve, egy évvel azelőtt pedig az első nemzetközi eredményét érte el a sorozat budapesti állomásán.

Akkor a negyedik helyig jutott, amivel 17 512 eurót nyert, ezen a versenyen ennek a megdöntését tűzte ki célul Polgár.

Bár hiába állt sokáig nagyon jól a tornán, legtöbbször a legjobb 10-ben is tartózkodott, a harmadik napon elfogyott a lendülete.

A sors különös iróniája, hogy a Budapesten élő olasz származású Daniele Scatragli ejtette ki a gyönyörű pókeres hölgyet. Polgár a 25. helyen volt kénytelen távozni, ami 3 ezer eurót ért számára.

Az örök optimista modell a kiesését is mosolyogva fogadta, gratulált kiejtőjének és sok sikert kívánva a többieknek, elhagyta a játékteret.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik