Sport

Nyugaton egyenlített a Thunder

Az Oklahoma City Thunder 2-2-re mentette a San Antonio Spurs elleni főcsoportdöntőt, miután másodszor is nyerni tudtak.

Pedig már 2-0-ra is vezetett a párharcban a Spurs, de a Thunder képes volt előbb szépíteni, majd vasárnapra virradóra egyenlíteni.

Annak ellenére is, hogy a negyedik találkozót a vendégek kezdték jobban, ugyanis volt már hét is közte. A Thunder mégis felkapaszkodott, és az első negyed végére már kiegyenlítettek. A második etapra is lendületben maradtak, és ez az eredményen meg is látszott: a 29-17-es részeredménnyel már 55-43-at mutatott az eredményjelző a nagyszünetben.

A folytatásban hiába érkezett ki harapósabban a Ginobili vezette Spurs, a Thunder nem engedte nagyon közel magához a vendégeket, hiába nyerték meg mindkét hátralévő játékrészt. A hazaiak legeredményesebb játékosa a 36 pontig, 6 lepattanóig és 8 asszisztig jutó Kevin Durant volt, de Serge Ibaka is szépen termelt, 26 pontot pakolt fel az eredményjelzőre. A Spurs legjobbja a 21 pontos Tim Duncan volt.

A 109-103-as végeredménnyel második sikerét is begyűjtötte a Los Angeles Lakerst kiejtő Thunder, így egyáltalán nincs lefutva a párharc.

Eredmény – NBA, főcsoportdöntő, 4. mérkőzés
Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs 109-103
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-2.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik