Sport

Sofront a KHL-be is hívják

Sofron István (sofron istván, )
Sofron István (sofron istván, )

Igen kapós lett a Sapa Fehérvár AV19 és a magyar jégkorong-válogatott fiatalja, akinek távozásával Ocskay Gábor is számol.

Gőzerővel dolgoznak Székesfehérváron a következő csapat összetételén. Elsősorban a visszavonuló Palkovics Krisztián pótlását kell megoldani a koronázóvárosban, ám Ocskay Gábor szakosztályigazgató azzal számol, hogy Sofron István is elhagyja a Volánt.

A válogatott hokist már megkereste a svéd MoDo – itt játszik Hári János is -, de hallani német érdeklődésről is, valamint a jegkorong.blog.hu cikke szerint a KHL újonca, a HC Lev is vinné a magyar tehetséget.

Ocskay azt is elárulta a blognak, hogy Adam Munro és Juraj Durco szerződéséről már csak a jégkorongozók aláírása hiányzik, de Mihály Árpád és Sille Tamás maradása is szinte biztosra vehető, Eric Johansson fehérvári jövője körül ugyanakkor még sok a kérdőjel. Ha a rutinos center nem marad, és Sofron is külföldre igazol, úgy még három légiósnak marad hely az EBEL-es keretben. Ezeket a lyukakat június közepéig tömné be a Sapa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik