Sport

Rácz Csaba a 3. Tropicana Póker Kupa bajnoka

Maratoni hosszúságú finálé után Rácz Csaba szerezte meg a győzelmet a III. Szerencsejáték Zrt. Tropicana Póker Kupán, amivel 2,8 millió forintot nyert.

Négy napos küzdelem után Rácz Csaba győzelmével ért véget a 3. Tropicana Póker Kupa, a középkorú játékos ötfős alkut követően 2,8 millió forintot tehetett zsebre – írja a Poker.hu.

Összesen 108 játékos fizette be a 135 + 15 ezer forintos nevezési díjat, mellyel a nyereményalap 14580 000 Ft lett, amelyből mindössze a döntőbe jutó 10 kártyás részesült.

A mezőnyben számos profi játékos feltűnt, ott volt Turmezey Péter, Adamovics Zsolt, Vasvenszki VasikaZsolt, Szikrai István, Busku AxeMiskolcIstván, Kovács and217András, Németh probirsAndrás, Fehér Zsolt, Tóthtotya0611László, Zsuffa HeavenwalkerMiklós és Botond birs320Balázs.

A döntő napra végül 26-an jutottak tovább, az élen Szikrai István állt, akit Turmezey breethPéter követett.

Utóbbi nem, előbbi viszont bejutott fináléba, amit Rácz Csaba kezdhetett a legtöbb zsetonnal. Közel hét órán keresztül nyüstölték egymást a felek, annak ellenére, hogy nem nagyon volt tér a sokzsetonos játékra.

Az első kieső Oltyán Norbert lett, majd őt követte Törő István, Vezér Gábor, Vasvenszki Zsolt és Filetóth László.

Ekkor a még versenyben lévő öt játékos alkut kötött egymással, mindenki 2 millió forintot kapott, a győztesnek meghagytak további 1,3 milliót.

Újvári Balázs, Szikrai István és Sziron János voltak a következő távozók, a Heads Upot így Rácz Csaba és Gátai Gergely játszhatták. A két játékos ekkor megegyezett, hogy 500-500 ezer forintot elosztanak, és további 300 ezerért játszanak tovább.

Rácz 3-1-hez arányban vezetett, Gátainak nem is sikerült fordítani, a K-3-6-7-9 boardon került be minden pénz, Gátainál hármas szett, Rácz Csabánál pedig király szett volt, aki ezzel a III. Szerencsejáték Zrt. Tropicana Póker Kupa bajnokává vált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik