Sport

Győrieket a keretbe!

Karl Erik Böhn, kihirdette az Azerbajdzsán elleni, Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretét. Jelenleg három játékost delegál az ETO: Görbicz Anitát, Orbán Adriennt és Kovacsics Anikót.

A hármas szám csak egyelőre igaz, mert mint azt már hivatalosan is bejelentette az ETO: Herr Orsolya, és Rédei-Soós Viktória bő egy hónap múlva már a zöld-fehérek játékosa lesz, vagyis inkább öt az a három. A standard válogatottak közül Hornyák Ágnes nem lesz ott a május 30-i, azerbajdzsán elleni EB-selejtezőn, ő vállfájdalmai miatt hagyja ki az összecsapást, és nem lesz ott Vérten Orsolya sem, bár őt lassacskán Fradi-játékosnak titulálhatjuk. Éppen Vérten hiányából adódóan Karl Erik Böhn csak egy balszélsőt nevezett az azeriek ellen.
Nem kell hozzá túl nagy jóstehetség, hogy kitaláljuk, azért, mert ezt a posztot Görbicz és Kovacsics is meg tudja oldani, ezt már bizonyították klub szinten is. Vagyis az ETO-sokra megint kulcsszerep hárulhat a válogatottnál. A mieink egyébként az azeriek ellen, Bakuban rendezendő meccs után június 3-án már idehaza, Dabason fogadják Fehéroroszország legjobbjait. A négyfős csoportból kettő jut tovább a decemberi, hollandiai világbajnokságra, és nekünk, illetve a németeknek egyaránt hat pontunk van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik