Sport

Jól szerepeltek a junior lovasok az Eb-n

Selmeczi Bánk a negyedik, Vágner Levente a hetedik helyen végzett a junior férfi tornászok montpellier-i Európa-bajnokságán a lólengés fináléjában

Altorjai Sándor csapatvezető tájékoztatása szerint mindkét versenyző hibázott, így Selmeczi Bánk megőrizte a selejtezőben megszerzett negyedik pozícióját 12.533 ponttal, míg a térdét fájlaló, és e miatt az egyéni összetett döntőtől is visszalépett Vágner Levente kétszer is rontott, így 11.333 ponttal a hetedik helyen végzett.

A két olimpiai induló, Berki Krisztián és Hidvégi Vid nyugodtan várja a délutáni lólengés döntőt, mint ismeretes a világbajnok az első, míg Hídvégi az ötödik helyen lett döntős. Az ötszörös Európa-bajnok pénteken két, szombaton egy alkalommal edzett, és teljes mértékben felkészült a döntőre, ahol utolsónak szólítják. Hídvégi másodikként lép a szerhez. A szerenkénti finálék 14 órakor kezdődnek.

“Nem rossz az a helyezés, amelyet a juniorok elértek. Mindenestre sajnálom, hogy hibáztak, mert ha megcsinálják a gyakorlatukat jól, bármelyikük érmes lehetett volna, vagy akár mind a kettő.” -foglalta össze a juniorok teljesítményét Altorjai Sándor.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik