Sport

Fridvalszki Richárd az első magyar Heads Up bajnok

Fricirics, azaz Fridvalszki Richárd érdemelte ki az I. Nemzeti Heads Up Bajnokság győztese címet, a maratoni hosszúságú versenyen Tóth Ricsi lett a második.

Szerdán rendezték az I. Nemzeti Heads Up Bajnokságot, ami másnap délutánig tartott, végül Fridvalszki Richárd bírta legjobban a terhelést, 900 ezer forintot nyert – írja a Poker.hu.

Maximális létszámmal, 64 fővel rajtolt el szerdán 16:00-kor az első magyar heads up bajnokság, amin hazánk pókeres elitjének szinte az összes résztvevője megjelent. Olyan játékosok fizették be az 50 ezer forintos nevezési díjat, mint Tóth Richárd, Kwaysser Valdemár Ákos, Botond Balázs, Stumpf András, Németh András, Andrejkovics Milán, Turmezey Péter, Fridvalszki Richárd és Kármán Márió.

A hihetetlen erős mezőnyű versenyen ennek tükrében hosszú csatára lehetett számítani. Ez a jóslat olyannyira bizonyult jónak, hogy majd 15 óra játék kellett ahhoz, hogy kialakuljon a legjobb 8 személye, akik már pénznyereménnyel vághattak neki a csütörtök hajnali végső hajrának.

Tóth Ricsi – Ladányi Erik, Kovalovszki Márton – Koch Róbert, Fridvalszki „Fricirics” Richárd – Mikulás István és Móger György – Boros Dániel párosítások folytak az elődöntőben jutásért, ami végül a Fridvalszki „Fricirics” Richárd, Tóth Ricsi, Móger Györgyés Kovalovszki Márton kvartettnek sikerült.

A döntőbe a várakozásoknak megfelelően a két PokerStars kötődésű játékos, mégpedig Fricirics és Tóth Ricsi jutottak be, ahol a két zsugás végül alkut kötött egymással. Mindketten 900 ezer forintot tehettek zsebre, a kupáért játszottak tovább.

Ezt végül Fridvalszkinak sikerült megszerezni, a döntő partiban A-10 lapokkal adta meg Tóth Ricsi A-6-ra mondott allinjét. Fricirics flösst kapott riverre, így lett ő az I. Nemzeti Heads Up bajnok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik