Sport

Michael Mizrachi vezeti a WPT World Championshipet

Az amerikai Michael Mizrachi ugrott a mezőny élére a World Poker Tour World Championship versenyének második játéknapján.

A második versenynapot rendezték a WPT World Championship szezonzáró nagydöntőn, amely legjobban Michael Mizrachinak sikerült, ő várhatja legtöbb zsetonnal a folytatást – írja a Poker.hu.

33 játékos gondolta úgy a WPT World Championship második napján, hogy megküzd a győzelemért, és befizeti a 25 500 dolláros nevezési díjat. Mivel a harmadik napon még mindig lehet majd versenybe szállni, így a pontos kifizetési lista még várat magára, de az biztos, hogy a későbbi bajnok egymillió dollár körüli összeget tehet majd zsebre.

Erre a legnagyobb eséllyel jelenleg Michael „The Grinder” Mizrachi pályázik, aki az élre ugrott a második napon, amikor is több élprofi búcsúzni kényszerült.

Kiesett Daniel Negreanu is, aki A-K-lyal ment allin, de belefutott ellenfelei dáma- és bubipárjába, és nem sikerült lejavulni őket.

Továbbra is ott van a közvetlen élmezőnyben az első nap chipleadere, Steve O’Dwyer, valamint a francia WPT bajnok Guillaume Darcourt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik