Sport

Elrajtolt a WPT World Championship-szezon fináléja

Megkezdődött Las Vegasban a World Poker Tour, azaz a WPT versenysorozat utolsó tornája, a Bajnok bajnokai, azaz a World Championship szezon finálé.

A WPT tízedik szezonjának nagydöntőjét, azaz a World Championship 25500 dollár nevezési díjú versenyét rendezik most hétvégén Las Vegasban, az első nap után Steve O’Dwyer áll az élen – írja a Poker.hu.

Kezdetét vette a World Poker Tour World Championship „Bajnokok bajnokai” verseny, melyre a tízedik évad egyes állomásainak győztesei kaptak meghívást, de emellett a nyílt regisztráció további sztárjátékosok részvételét eredményezte.

Az első napon 103 játékos ült asztalokhoz, csupa-csupa nemzetközi pókersztár alkotta a mezőnyt, amely mindössze öt fővel csökkent a második napra, amelyen egyébként még mindig lehet majd nevezni.

A legnagyobb partit Daniel Negreanu játszotta, aki az A-J-8 flopon bubi szettet dobott el, minden bizonnyal jól, ugyanis ellenfele sejtelmesen csak egy lapot mutatott, és az történetesen ász volt.

Az élen végül Steve O’Dwyer végzett 231 750 zsetonnal, mögötte alig lemaradva következik a francia WPT bajnok Guillaume Darcourt. Egyelőre nincs még meg a pontos kifizetési lista, de már most biztos, hogy 2,5 millió dollárnál több pénzt osztanak szét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik