Sport

A gyűrűk nagydarab new york-i urai

Átvették a bajnoki gyűrűket a Super bowl-győztes New York Giants játékosai, az ékszerek eszmei és a valódi értéke egyaránt jelentős.

XLVI. Super Bowl győztese, a nagydöntőben a New England Patriots-t felülmúló New York Giants játékosai átvehették a bajnoki aranygyűrűket.

A tervezésbe a stábon kívül játékosok is beszálltak, így Tom Coughlin főedző és Eli Manning irányító is ötletelt a becses ékszerrel kapcsolatban.

Ennek eredménye egy masszív fehérarany gyűrű lett, rajta a NY betők, illetve a franchise által megnyert négy Super Bowl-t (1986, 1990, 2007, 2011) jelképező négy gyémánt, illetve a csapat uralkodó színére utaló 37 zafír. A gyűrű belsejében a “Finish” és az “All in” szavakat vésték, ezek voltak a szezon során a Giants fő lelkesítő szlogenjei.


A bajnoki gyűrű, 37 zafírral, négy nagy brillel

A játékosok ünnepelnek, de többen már a jövőre gondolnak, mint például Antrel Rolle. A safety a következőket mondta: “Nagyon szép ez a gyűrű, de még többet akarunk. Kérdezzék csak meg Michael Jordant, hogy megy ez” – utalt a hatszoros NBA-bajnok kosaras legendára Rolle.

A Giants legfontosabb játékosa, az irányító Eli Manning sokkal hétköznapibb módon viszonyult a súlyos ékességhez: “A szezonkezdetig felhúzom a különleges alkalmakra, de aztán elteszem. Nagy ez a gyűrű, nehéz viselni”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik