Sport

Kemény Dénes csapata 19 meccset játszik Londonig

Minden lehetséges ellenfelével találkozik legalább egy alkalommal a magyar férfi-vízilabdaválogatott az olimpiáig.

A magyar férfi-vízilabdaválogatott a hét elején elkezdte olimpiai felkészülését, és rendkívül tartalmas lesz a július 27-ig tartó időszak. A mieink várhatóan 19 hivatalos mérkőzést játszanak.

Az ellenfelek között van minden potenciális rivális, akivel a sorozatban negyedik olimpiai bajnoki címért folyó küzdelemben szembekerülhetünk. A csapat először az Egyesült Államokba utazik, ahol a hazaiak mellett megmérkőzik Horvátországgal is május 27. és 31. között.

Vancouverbe vezet onnét az út, június 4-én és 6-án, ahol Kanadával játszunk két edzőmeccset. Idehaza először Békéscsabán, majd Szolnokon találkozunk Romániával a hónap közepén, majd június 27. és július 1. között az olaszországi Cosenzában vesz részt a magyar együttes egy nemzetközi tornán. A résztvevők: Szerbia, Kanada, Kazahsztán, Olaszország, Montenegró, Görögország és Ausztrália.

Július 5. és 8. között Írországban, a Dublin kupán szállunk medencébe, Románia, Horvátország, Nagy-Britannia és Montenegró társaságában, majd jön a hagyományos Vodafone Kupa, július 15. és 17. között. Budapestre jön az olasz, a spanyol és az ausztrál válogatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik