Sport

Hatalmas csúcsdöntésre készül a manchesteri zsugás

A Manchesterben élő Barry Denson hamarosan nekikezd megdönteni Phil Laak 115 órás egyhuzamban pókerezés rekordját.

A leghosszabb ébren töltött pókerezés rekordját az amerikai Phil Laak tartja, a 115 órás maratoni póker sessiönt Barry Denson szeretné megdönteni – írja a Poker.hu.

2010 nyarán állította fel Phil Laak a világ leghosszabb ideig történő pókerezés világrekordját. Akkor az amerikai zsugás 115 órán keresztül tologatta a zsetonokat, amivel bekerült a Guiness rekordok könyvébe.

Ezt a csúcsot osztrák fiatalok döntötték meg pár héttel később, de a kétes körülményeknek köszönhetően nem lett hivatalos a csúcsdöntés.

Erre vállalkozik most a manchesteri Barry Denson, aki a városi Nuts Poker League elismert tagja: „Korábban hivatásos katona voltam, folyamatosan veszélyhelyzetben kellett hosszú napokon keresztül ébernek lennem. Most nyugodtabb körülmények között próbálom megdönteni a csúcsot, és az esetleges nyereményemet jótékony célra fogom fordítani!” – nyilatkozta Denson mosolygós arccal.

Az esemény minden bizonnyal június elején veszi majd kezdetét, és öt napig fog tartani. A csúcsdöntéshez az is kell, hogy ne fogyjanak el a játékosok Denson mellől, amelyre remélhetőleg nem fog sor kerülni a manchesteri G Casinóban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik