Sport

A világ legjobb csapata lehet a Ferencváros

A Fradi női kézilabdacsapata hajszálra volt attól, hogy kiharcolja a harmadik mérkőzést a Győr elleni bajnoki döntőben. Egy hetesen múlt. A lányok már a következő szezonra készülnek.

Hallatlan izgalmak közepette, egyetlen góllal nyert a Győri Audi ETO KC a Főtáv Arénában, ezzel megszerezte a bajnoki címet a női kézilabdázóknál.

Az utolsó pillanatban még döntetlen volt, de ahogyan arról írtunk, Zsivkovics hetesét a visszavonuló Pálinger Katalin kivédte, és mivel korábban Görbicz hetesből betalált, a Fradinak nem sikerült a döntő, harmadik meccset kivívnia. Ezzel együtt a fővárosi zöld-fehérek minden várakozást felülmúlóan megszorongatták a veretlennek hitt győrieket.

A KEK-ben megvédte címét a Fradi, ami 1999 után senkinek nem sikerült az európai kézilabdázásban, így valóban kalapemelést ér a zöldek idei teljesítménye.

A fradi.hu oldalnak Tomori Zsuzsanna és Pastrovics Melinda nyilatkozott a bajnoki döntő második meccse után. Mindketten úgy gondolják, megfoghatták volna az ETO-t, de most még egy kicsi hiányzott a bravúrhoz. Jövőre viszont megpróbálják legyőzni Görbiczéket, és ha egy-két új játékos érkezik (éppen a Győrtől jöhet Vérten Orsolya például), a világ egyik legjobb csapata lehet az Elek-gárda.

Tomori és Pastrovics nyilatkozata:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik